úterý, 6. června 2023

Na psaní si nevzpomenu klidně několik týdnů, jak vidno. V pondělí jsem odešel do práce než se všichni probudili a večer odjel na chalupu, protože začalo pršet a já zapomněl přikrýt nově postavenou hliněnou pec. Přespal jsem tam do dnešního rána, dneska jsem v dešti zasadil lesní jahody a obeplaval ostrov na rybníku. Málem jsem nevyjel ze dvorka jak to bylo rozmoklé. 

Jinak jsme hráli s Worm’s na Slamníku, taky s VTM v Brně a na Zelesafestu a taky venku před Kaštanem. 

Byl jsem v Paříži a moderoval panel co jsme pořádali na velkém setkání OECD. Na letišti Charles de Gaulle jsem přestupoval snad dvacetkrát, ale v Paříži jako takové jsem byl poprvé. Naznal jsem, že vypadá dost jako Paříž, kterou znám z fotek a filmů a že se mi docela líbí. Eiffelovka je opravdu věž jako kráva. 

Hráli jsme taky s Alaverdi a Kittchenem na oslavě narozenin Jelena a Vaška Kučery  z PSI ČvT v takovém sklepu na Smíchově a bylo to pěkné – kromě toho, že to v tom malém prostoru s neztlumitelným Vytautasem byl opravdu slušnej kotel. A to i když si vzal menší bicí soupravu, které říká koktejlová. 

Postavil jsem řečenou pec – trochu větší a trochu líp než tu první, snaže se vychytat různé drobné nedostatky, které mi na té přechozí vadily. Děti – Žilvinas, Laime a taky Fanda Ř. se mnou šlapaly hlínu s pískem, tak se na tom podílely. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.