úterý, 7. června 2022

Jsou to plné dny, jak jsem předpovídal. Dneska jsem se po delší době zase dosyta vyspal. Stejně jsem ospalej, protože je takový zamračený a deštivý den, ale je jasně patrné, že ten spánek je zásadní. Mám dost nabitý týden a jeden ještě bláznivější před sebou, tak už jen z toho hlediska bych měl teď držet dobrou životosprávu. 

Měli jsme na chalupě Slunovrat, už posedmé, a všechno tentokrát vyšlo vysloveně dobře. Sabe a Tomáš Vachuda mluvili o Barmě, Marek Štys se zjevil na kole a mluvil o humanitárních operacích ve velkém, Honza Černý přivezl sýry a mluvil o pomoci ukrajinským uprchlíkům, Jitka Cardová o konceptu základního nepodmíněného příjmu a Olga o čištění zubů. Letos to tedy pokud jde o přednášky byl hodně NGO-fest, ale příště to zase bude třeba jinak. Dělali jsme pizzu a chačapuri a sendviče s trhaným vepřovým, koupali se v rybníku, promítali z 16mm kotoučů Poklad na stříbrném jezeře a Tři veterány a bizarní československý dokument z 60. let o rybářském průmyslu na Islandu, Alelie udělala pro děti bojovku na téma Mluvícího balíku. Jak tam všechno roste a všechny ty naše jedlé sazeničky, šlahouny a keře začínají plodit, je nutno uznat, že je to tam opravdu moc pěkné místo. 

Dneska odevzdávám velký projekt a hned musíme začít psát další, ještě dvakrát větší. Odpoledne mám nikoliv jednu, ale dvě zkoušky – s Alaverdi protože hrajeme v pátek v Kaštanu, a hned potom s VTM protože hrajeme v sobotu na parníku Hamburk. Odtamtud v podstatě jedu rovnou na letiště. Do té doby ale ještě proběhne večírek ke 30 letům ČvT (kam jdu kuriozně jako Aleliin +1), jedna pracovní večeře a jeden večerní webinář pro africké soudce. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.