úterý, 3. května 2022

Nenacházím čas psát, jsou to dost plné dny. 

Měli jsme koncert s Worm’s a Ester Valtrovou na lodi Kamina. 

Měli jsme koncert s VTM venku v Kaštanu a bylo to opět dost dobré. Naučil jsem se už asi dvaadvacet věcí, což v podstatě stačí a můžeme zkusit začít dělat něco nového. 

Měli jsme schůzku s Olgou a Davídkem Landštofem ohledně ILLE. 

Babulku odvezli na František se zánětem slinivky. Vypadá dobře, ale v tomhle věku samozřejmě už nic není jen tak. 

Pracovní agendy se hrnou jedna přes druhou. Trochu se obávám že něco přehlédneme a bude průšvih, ale zatím to všechno nějak probíhá. 

Byl jsem na snídani s RB. Překvapilo mě, že tenhle vyrovnanej a veselej člověk loni v červnu nejdřív šest týdnů nespal a potom skončil na psychiatrii s panickýma atakama a depresí. Teď už vypadá zase normálně, ale pořád bere prášky. Jak tomu předcházet? Tak mně by snad mohla trochu pomáhat muzika a taky hrabání se v hlíně a taky doufejme meditace, kterou musím co nejdřív znovu nastartovat. Jinak nevím.

Stavil se u nás na chalupě Marek Štys, poprvé od doby, kdy jsme ji od něj před osmi lety koupili. Docela koukal jak to tam všeobecně rozkvetlo a ptal se jestli si to zase nevyměníme zpátky. 

Když mám čas, což je málokdy, hraju na Žilvinasově počítači Red Dead Redemption 2, což je tedy skutečně monumentální počin. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.