pondělí, 25. ledna 2016

Byla u nás islandská spojka – Jitule, t.č. tantrická kněžka, i s Vlkem. Příjemné odpoledne.  

V sobotu ráno byl všude sníh a mráz. Hautala to statečně rozdýchala a se Žilvinasem jsme klouzali bílou ledovou Prahou do tržnice. 

Byl jsem v pátek na koncertu V.T.Marvin ve Spitfire, kromě kytaristy v původní silné sestavě z 90. let. Určitě ze mě trochu hovoří to, že desku DSPSN jsem poslouchal ve formativním teenagerském období, ale dodneška se mi to hodně líbí a dodneška je pro mě velký nářez vidět to naživo. Je taky fajn vidět svého spoluhráče – v tomhle případě Marvina – hrát s někým jiným. Člověk si tak skoro vždycky uvědomí, jak jsou vlastně ti jeho kolegové dobří. 

Jinak víkend klidný. Žilvinasovi se vrátil kašel, on je chudák skoro pořád nastydlej a my nevíme co s tím. Dokonce jsme v sobotu po obědě spali, což je parádní disciplína a hodně dlouho už se to nepovedlo. V neděli jsme vyrazili na výlet do zasněžených velkopopovických lesů, jako za starých časů. Chtěl jsem o víkendu pracovat, ale nepracoval. Taky jsem chtěl dotáhnout nějaké demáče na úterní zkoušku, ale nedotáhnul. 

Jinak nic. Plavání. A jedeme dál. 

Vařil jsem fazolové burgery s hranolkama, pizzu, obvyklé špagety, navařil jsem zeleninový vývar do zásoby a hned z něj udělal dvě polívky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.