středa, 13. ledna 2021

Buržoazní život. 

Léta hnětu těsto na chleba rukama, zlomil jsem při tom už dvě špachtle a vždycky si při tom stýskám po kuchyňském robotu. Když mám dohněteno, říkám si, že je to jen další krám a že to takhle vydržím. Včera Alelie moje stěžování už nemohla poslouchat a poslala mě jeden koupit. Jsem zvědavej jestli se náš život zlepší. 

Žilvinas a Laime odešli k babičce a my s Alelií osaměli doma. Ale místo abychom se věnovali nějaké vzácné činnosti jako například neomezovanému souložení, objednali jsme si napařované knedlíčky z Dim Sum Spot a bavili se o výchově dětí. Poslední zbytky romantiky odešly když mi z nosní dírky nad dírou po zubu znova začala vytékat zvláštní žlutá tekutina. Byl to ale hezký podvečer. 

Petru Šáchovou, která se věnuje hrozně zajímavému tématu restorativní justice, na moji nominaci vzali do nějakého programu Salzburg Global Seminar a já z toho mám radost. Ona to neví, ale písnička Chodí okolo z první desky ILLE je hodně o nich. 

Z podobného soudku, umřel David Stypka, což mi přijde hrozně smutný a blbý. Nikdy jsme se sice nepotkali, ale vždycky mi byl sympatickej a měli jsme spoustu společných známých, takže mi přišlo že ho skoro znám.   

Venku je slunce a zima a já už se zase cítím zdravej. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.