neděle, 13. března 2016

Byl jsem na přehlídce ciderů v Meetfactory. Dobrý. I když, samozřejmě, ochutnávka tolika vzorků moonshine se svými sice přírodními, ale přecejen nečistotami, nezůstala bez následků. 

Abych tu životosprávu vyrovnal, vyzkoušel jsem v pátek a sobotu jednu hipísackou očistu, na kterou jsem se už nějakou dobu chystal. Den a noc nejíst je rozhodně dobrá cesta jak si provětrat hlavu. Taky dobrý. 

V sobotu jsem moderoval debatu na Jednom světě. K režisérovi filmu nějak produkcí nedotekla informace, že tam kromě něj bude ještě druhý host, což je samozřejmě chyba. Navíc host byl osoba poměrně protivná a názorově dost vzdálená, až se režisér ke konci rozloučil a odešel z pódia a ze sálu pryč. Byla to sranda. Ale pokud máte na výběr skvělou debatu, nudnou a takovouhle, je takováhle pořád ta druhá nejlepší, utěšoval jsem pak Ivu, která tím byla poněkud zdrblá. Pak jsem režiséra potkal ještě v Langhansu a nějak jsme si to dovysvětlili. Ti tísňáci jsou stejně mimořádně fajn parta, je mi mezi nima dobře, je to jako takový čerstvý vzduch, říkal jsem si, když jsem tam potkával kamarády a známý. Takže taky dobrý. 

Koupili jsme Žilvináskovi od Marka Lakomýho šlapací kolo. Žilvinásek na rovných lesních cestách u Jevan sedl na kolo a šlapal a jel. Pak i z takovýho kopce, kde sice zodpovědně brzdil, ale ke konci už to nějak nevyšlo když se vyhýbal smrkové větvičce a zahučel do mechu pod smrk. Dobrý, všechno dobrý, i ten první pád byl milosrdný a výchovný. 

Udělal jsem k obědu tacos s různýma salsama a pozdě odpoledne jsme se už zase čachtali s Martinem a dětma v bazénu. Takže taky dobrý.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.