úterý, 19. června 2018

Ve čtvrtek na mě chřipka padla naplno a já se potácel pod Ibalginem až do večera, kdy jsme měli koncert s Worm’s Rafination na Klamovce. A jak jsem se tam dvě hodiny intenzivně potil na pódiu, ono mě to zase přešlo a v pátek už mi bylo docela dobře. Byl to pěknej koncert, musíme to dělat častěji než jednou za čtyři roky. Vlastně mě hrát tenhle rokenrolový žánr pořád jde a baví asi nejvíc, i když už to moc neposlouchám. Platí to ale i třeba o Alaverdi, tam se čistě muzikantsky taky cítím přirozenějc než někde v indiepopu, kde si naopak často připadám trochu s nohou za krk.

O víkendu jsme už potřetí měli slunovratový mejdan na chalupě, kde zase přijeli trochu jiní lidé než loni a bylo to velmi pěkné, s asi dvanácti dospělými a podobným počtem dětí od čtyř týdnů do puberty. Filmy na šestnáctimilimetrové promítačce a bojovka byly obzvlášť úspěšné. Během toho víkendu došla voda ve studni a pak se ještě rozbilo čerpadlo. Jako obvykle, na konci jsme s Alelií byli spíš zralí na ještě jeden odpočinkový víkend než na začátek pracovního týdne, ale to je nevyhnutelné. Parádní víkend s fajn lidma, děkujeme, kamarádi!

Na baráku ve Veverkové začali po asi padesáti letech opravovat fasádu. Je devatenáctého června, v ulici po večerech pískají vlaštovky, celé léto je před námi, chili zraje a já mám na chvíli rande se svou ženou k pátemu výročí svatby.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.